Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Termag Hotel Jahorina je moderan hotel sa 4 zvjezdice sa bogatom ponudom različitih sadržaja u toku cele godine. Zauzima centralno mesto u ski centru Jahorina. Nalazi se na 1550 m nadmorske visine, neposredno uz stazu i žičare. Raspolaže sa 71 komfornom sobom, 21 luksuzno opremljenim apartmanom i jednim predsedničkim apartmanom. Kompletan enterijer i nameštaj u hotelu je originalno dizajniran i izrađen od punog drveta.

Hotelska ponuda:
recepcija, restoran, kamin sala, koliba, room servis, animacija za decu, Wi-Fi dostupan u celom hotelu, kuglana, bilijar, podzemna garaža, skijašnica, ski škola, prodavnica ski opreme, prodavnica ručno-rađenih originalnih suvenira, specijalne usluge na zahtjev gosta.

Sobe i apartmani:
svaka soba ima telefon, internet konekciju, SAT TV, sef, mini bar. Hotel je klimatizovan. Economic sobe: površina preko 22 m2 su standardne dvokrevetne sobe za dve osobe, sa pogledom na planinu ili sa bočnim pogledom, sa bračnim ili dva odvojena ležaja. Lux sobe: površina i do 38 m2 , pored standardnog bračnog ležaja ili dva odvojena ležaja imaju i opciju dodatnog trećeg pomoćnog ležaja. Basic apartman: površine od 45 m2 , u osnovi dvokrevetni apartman sa francuskim ležajem, sa mogućnošću dodatnog ležaja za treću i četvrtu osobu, po potrebi, odgovara porodičnom boravku.

Ishrana:
polupansion - doručak i večera (samoposluživanje, izbor više jela). Napomena: doručak i večera na principu samoposluživanja se služi samo ukoliko u hotelu istovremeno boravi minimum 20 odraslih osoba i više. U slučaju manjeg broja gostiju, doručak i večera se služe po principu menija (klasičan način usluživanja).  

Napomena
Cene su izražene u evrima dnevno po osobi za sobe odnosno po apartmanu za aparmane (minimum boravak 7 noćenja, dok je u periodu Nove godine od 28.01.2021 do 03.01.2022. god. minimum 5 noćenja gde avansna uplata u iznosu od 100% je obavezna); za manji broj noćenja na upit!

U CENU JE UKLJUČENO:
· Smeštaj u dvokrevetnim sobama sa uslugom polupansiona (doručak i večera, samoposluživanje, izbor više jela) i parking mesto ispred hotela;
· Smeštaj u apartmanima sa uslugom polupansiona (doručak i večera, samoposluživanje, izbor više jela), zatim, korišćenje wellness i SPA centra (bazen, sauna, parno kupatilo) i parking mesto u podzemnoj garaži.
Napomena: u slučaju manjeg broja gostiju (minimum je 15 odraslih i više osoba), doručak i večera se služe po principu menija (klasičan način usluživanja);
· Wi-Fi internet. 

U CENU NIJE UKLJUČENO:
· Obavezna doplata za boravišnu taksu i osiguranje 1,08 evra po osobi dnevno, deca 0-12,99 god. ne plaćaju taksu, plaća se na recepciji hotela.
· Obavezna doplata za Novogodišnju svečanu večeru na bazi samoposluživanja je 100 evra odrasli, dok za decu od 6 do 11.99 god.svečana večera iznosi 50 evra, plaća se prilikom rezervacije.

OPCIONE DOPLATE:
· Korišćenje Wellness centra za goste u sobama za odrasle i decu 6-12 god. (bazen, sauna i parno kupatilo) doplata na licu mesta.
· Doplata parking mesta u podzemnoj garaži: 21 evra po danu po vozilu; rezervacije se ne primaju unapred nego isključivo na osnovu raspoloživosti u trenutku dolaska.

POPUSTI:
popust za pomoćni krevet za odrasle osobe u lux sobi iznosi 20%, popust za pomoćni krevet za decu 6-12 godina u pratnji dve odrasle osobe u lux sobi iznosi 50%; deca 0-5 godina u pratnji dve odrasle osobe imaju besplatan smeštaj i zavisno od uzrasta dobijaju pomoćni krevet ili krevetac.

VAŽNO: 
hotel ne uzima u obzir loše vremenske prilike kao valjan razlog za prevremeni odlazak.
– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT

Egipat

Odmor na Crvenom moru

Zimovanje

Hotelski i apartmanski smeštaj