Hotel Grad Otočec

Otočec, Slovenija

već od 0€

Opis destinacije

U okviru poznatih Termi Krka, Otočec se može predstaviti kao destinacija podjednako dobra i za opuštajući i za aktivan odmor. Ovaj simpatični gradić smešten je u oblasti Novo Mesto u Sloveniji. Otočec je dragulj dolenjskog turizma, čuven po romantičnom dvorcu u sredini reke Krka. Takođe, poznat je i po vrhunskoj ugostiteljskoj i kulinarskoj ponudi, kao i bogatoj kolekciji najboljih slovenačkih vina. Ukoliko žeite wellness i spa ugođaj, na Otočcu vam to neće nedostajati, jer je hotel Šport obogaćen novim bazenom sa termalnom vodom, dve saune i prijatnim mestom za odmor. Osim izuzetnih prirodnih blagodeti, Otočec ima i bogatu ponudu za igrače golfa, bicikliste, pešake, tenisere i druge sportske entuzijaste.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Opis smeštaja
  • Cenovnik
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
na malom ostrvu na reci Krka, spojen pešačkim mostovima sa obalom. Ovaj dvorac  je pretvoren u mali butik hotel sa 16 soba luksuzno opremljenih. Ovaj hotel je član prestižnog udruženja hotela  i restorana Relais &Chateaux. Restoran hotel je jedan od najbolje ocenjenih restorana u Sloveniji. 

Hotelska ponuda:
recepcija, lobi, dvorski restoran, lovačku sobu sa kaminom, vitešku sobu, stakleni atrij, dvorsku i baštensku terasu, bežični internet, golf  igralište  uz doplatu, mogućnost korišćenja termalnog bazena u hotelu Šport koji je udaljen oko 200m od hotela.

Sobe:
sobe imaju kupatilo, fen,  telefon, TV, mini bar, internet priključak, klima uređaj.

Ishrana:
doručak (samoposluživanje, izbor više jela).
– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 
FT

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za Vas

Zimovanje

2020 / 2021