Drač

Drač, Albanija

već od 70€

Opis destinacije

Drač - najposećeniji primorski grad u Albaniji. Poznat po odličnoj lokaciji, prepoznatljiv i kao mesto za dobru zabavu i izlaske. Plaže su odlične za goste koji u Albaniju dolaze na letovanje sa decom. Plaže Golemi i Mali Robi su najpoznatije plaže Drača i blizu su jedna druge. Ono što oduševljava goste i posetioce u Draču su kristalno čisto more , beli pesak, ali i sportovi na vodi. Kruja – grad u Albaniji, 31 km severno od Tirane. Pored svog prirodnog šarma, ima i ogroman istorijski značaj. Ujedno, ovaj grad se smatra jednim od najpoznatijih i najposećenijih turističkih destinacija i znamenitosti Albanije. Kaldrmisane ulice ovog mesta, vode do čuvenog starog bazara Kruje, u kome se nalazi mnoštvo radnjica sa autentičnim tradicionalnim suvenirima. Ostavština je osmanske kulture u Albaniji, a do danas je uspeo očuvati duh, izgled i namenu koju je imao pre više stotina godina. U neposrednoj blizini nalazi se i bazarska džamija iz XVI veka. Tirana - glavni i najveći grad Albanije. U centru je Skenderbegov trg koji zajedno sa širokom avenijom obuhvata većinu bitnih institucija u gradu, tu su smeštena ministarstva, opera, pozorište, a nedaleko, u obližnjem parku nalazi se zgrada parlamenta. Prestonicom dominira spomenik kneza Skenderbega na konju, značajnog istorijskog junaka. Ovaj junak je uspešno branio zemlju od Turaka, a predstavlja simbol Albanije, slobode i nezavisnosti. U Tirani je smešteno nekoliko muzeja, kao i veliki park u samom središtu grada sa prelepim fontanama. Centar obiluje šarenim zgradama na kojima su umetnici oslikavali murale i stvarali sjajne umetničke poduhvate i dela po kojima je Tirana nezvanično ponela naziv – grad šarenih zgrada.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Autobus
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
U CELOSTI:
POLAZAKPOVRATAK
30.04.2021.02.05.2021.
DVOKREVETNA SOBA
PO OSOBI70€

NA RATE:
POLAZAKPOVRATAK
30.04.2021.02.05.2021.
DVOKREVETNA SOBA
PO OSOBI77€

U CENU ARANŽMANA JE URAČUNATO:
prevoz visokopodnim turističkim autobusom (A/C, audio, video...) ili kombijem
smeštaj u hotelu Albanian Star 4* u Draču na bazi 2 noćenja sa doručkom u 1/2 i 1/3 sobama.
usluge licenciranog pratioca grupe
troškovi organizacije putovanja

U CENU ARANŽMANA NIJE URAČUNATO:
međunarodno zdravstveno osiguranje
individualne posete
ulaznice za individualna razgledanja
boravišna taksa 1,2 eur po osobi dnevno(plaća se na recepciji hotela), deca do 6 god ne plaćaju boravišnu taksu.
city taksa 1 eur po osobi dnevno plaća se na recepciji hotela
fakultativni izleti
 
CENE FAKULTATIVNIH IZLETA:
Tirana - 10 eur
Drač - 10 eur
Kruja 5 eur 
 
POPUSTI I DOPLATE:
Deca do 5.99 god uz dve punoplative osobe BESPLATNO!
Deca od 6-11.99 uz dve punoplative osobe 50%
Doplate: za 1/1 sobu: + 70% od cene aranžmana

Hotel Albanian Star se nalazi na samom šetalištu uz more i peščanu plažu Golem, 13 km od centra Drača.Hotel pripada lancu hotela Harmonia hotels  group. Albanian Star u svom sastavu ima 133 sobe, sobe kategorije standard pogled park, pogled more  i superior. Sve sobe imaju kupatilo, fen, telefon, TV, klima uređaj, mini bar i balkon.Hotel ima lepo uređen restoran sa terasom, u kom se služe pansionski obroci. Kafe, osvežavajući napici i koteli se služe u baru pored bazena, kao i u baru na plaži. Korišćenje besplatnog wi fi interneta je gostima dostupno u celom hotelu, a u blizini se nalazi i parking.Gosti hotela Albanian Star mogu da koriste hotelsku plažu opremljenu ležaljkama i suncobranima, spoljašnji bazen sa uređenim prostorom za sunčanje i besplatnim ležaljkama i suncobranima, kao i fitnes centar.
1.DAN 30.04.2021.  Niš  – Drač
Okupljanje grupe na parkingu ispred T.C MERKATOR. Polazak u 01:00h, Vožnja preko Kosova i Prištine do Albanije  uz kraće pauze za odmor i osveženje.. Dolazak u Drač u prepodnevnim satima , smeštaj u hotel. Slobodno vreme za odmor i uživanje na predivnoj, peskovitoj plaži...Noćenje.

2.DAN 01.05.2021./Kruja-Tirana
Doručak. Slobodno vreme za odmor i uživanje. Fakultativno odlazak u srednjovekovnu Kruju. Obilazak jedne od najpoznatijih, a i najposećenijih destinacija u Albaniji. Kraća pauza za šoping i razgledanje. Polazak za Tiranu fakultativno, koja se nalazi na samo 40km od Drača. Panoramski obilazak prestonice Albanije: palata Nacionalnog muzeja,trg Skenderbega, Saborni Hram Vaskrsenja Hristovog, Državna Opera, Etem begova džamija, Predsednička palata…..Slobodno vreme u centru za šoping, individualno razgledanje…..Povratak u večernjim časovima u Drač. Noćenje.
  
3.DAN 02.05.2021 Drač-Niš
Doručak. Slobodno prepodne za uživanje na jednoj od najlepših plaža Jadranskog mora. U podne moguć fakultataivni panoramski obilazak Drača najveće luke u Albaniji  u pratnji vodiča: bulevar Epidamn,Univerzitet, amfiteatar rimskog cara Trajana,Džamije . Kraće slobodno vreme za individualni obilazak, posetu jednom od značajnijih muzeja Albanija u Draču, šoping……U kasnim popodnevnim časovima polazak za Srbiju. Vožnja uz pauze za osveženje i odmor. Dolazak u Niš oko ponoći.Kraj programa.

- 37 eur u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate prilikom rezervacije, ostatak na tri jednake mesečne rate do 30.12.2021. i to: čekovima građana sa upisanim datumima dospeća 15. u mesecu ili administrativnom zabranom 
- Platnim karticama
- FAKTORING: ODLOŽENO NA 6 RATA, BEZ KAMATE, BEZ UVEĆANJA, kreditnim karticama Banca Intesa, kartica se provlači na ceo iznos cene aranžmana prilikom rezervacije ili na ostatak duga 

MOND

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za Vas

Zimovanje

2020 / 2